Jump to content

Recommended Posts

Hi all, just got back from a drive in my 1995 LS 400 and I've found out six stacker CD player has started working but only on certain CD's . Not long after this ( CD player ) happened the instrument cluster went blank and died including the indicators. Pulled over and turned motor off and removed key . Got back in and started it back up and everything works okay ! I put a navman in and checked the Lexus speedo . It is 10 klms out, meaning it shows 100 klms on dash speedo but actually doing 110 klm per hour. It floats along like a butterfly , lovely car to drive for being 23 yrs old , cheers Mark.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Join The Club

    Join the Lexus Owners Club and be part of the community. It's FREE!

  • Latest Member Posts

    1. 0

      Install Dashcam on my NX 450h+

    2. 1

      NX450H+ 12V Battery Flat

    3. 0

      Hi This is Peter

    4. 0

      It's never too late to own a GS-F

    5. 2

      No second key!

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership