Jump to content

Factory Amp Location In Boot?


Recommended Posts

Hey guys im new to the forum. I just piked up a is300 y'day. I was going through trying to find the fsctory amp and came across a smp lookin thing in the boot under the carpet and the plastic thing. I diconnected one of the plugs from the thing and the driver side speaker stopped playing music. But when i unplugged the other plug it had no effect. But i was thinking that may have something to do with the navigation? Also is it possible to add a aftermarket double din to work in parallel with the navigation?

Your input would be great guys!

Cheers.

Link to comment
Share on other sites

Hi the Factory amp is located to the left of the heater box when you remove the glovebox. You can recognize it from the cooling fins. It is fiddly to remove.

I think (but am not sure) the unit in the boot is the navigation computer.

Link to comment
Share on other sites

Hey thanks Gasso!

Yeah i had a better look, and yeah your right. Do you know anything about an aftermarket headunit with a factory nav?

Cheers.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership