Jump to content

Messed Up In Nav System


Recommended Posts

Hi,

I've made some mess in a hidden menu of the sat nav system in RX330. I changed the country tab in LOADING menu and now system is waiting for the dvd disk of proper country. I chose AUS-TSW, so I need the Australian nav disk, I assume. Is there anybody who could send me the LOADING.KWI file from his (her) nav disk? I hope it should be enough. If yes, please send it to bulbon@bauhaus.pl. Thx in an advance.

Link to comment
Share on other sites

Hi,

I've made some mess in a hidden menu of the sat nav system in RX330. I changed the country tab in LOADING menu and now system is waiting for the dvd disk of proper country. I chose AUS-TSW, so I need the Australian nav disk, I assume. Is there anybody who could send me the LOADING.KWI file from his (her) nav disk? I hope it should be enough. If yes, please send it to bulbon@bauhaus.pl. Thx in an advance.

Try pulling the fuse or disconnecting the battery for 5 mins. It will force the Nav system to reboot and reload

Link to comment
Share on other sites

Try pulling the fuse or disconnecting the battery for 5 mins. It will force the Nav system to reboot and reload

Not in this case. Already tryed. I have even disconnected the battery in the unit itself. And didn't help.

I reckon I need the LOADING.KWI file from australia nav dvd to start the unit from.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...




Forums


News


Membership